GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2020.12.04
Gödöllő 2020.12.04
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2020.09.11
Gödöllő 2020.09.11
Gödöllő 2020.09.18
Gödöllő 2020.09.18
Gödöllő 2020.09.04
Gödöllő 2020.09.04
«
...34567...
»
Félévkor további egy százalékkal emelkedhet a minimálbér Szuperinfó Hírek - Bodó Sándor szerint nehéz és hosszú tárgyalássorozaton vannak túl, ami azzal magyarázható, hogy a felek rendkívül nehéz gazdasági helyzetben kezdték meg a bértárgyalásokat.
Ötödik helyen zárt a magyar férfi kézilabda-válogatott Szuperinfó Hírek - Minden idők harmadik legjobb vb-szereplését produkálta a csapat.
Győzelmével tíz pontra növelte előnyét a Ferencváros Szuperinfó Hírek - A címvédő és listavezető simán, 3-0-ra nyert a Budafok otthonában.
Plakátkiállítással ünnepli 30 éves visegrádi csoportot a budapesti Lengyel Intézet Szuperinfó Hírek - A tárlat az intézet Andrássy úti Platán Galériájában látható február végéig.
Harmadik helyre jött fel a Kisvárda Szuperinfó Hírek - A második helyen álló MOL Fehérvár FC 2-1-re kapott ki a hazai csapattól.
Ifjabb Vidnyánszky Kolozsváron rendez Rómeó és Júliát Szuperinfó Hírek - Már csak a járványügyi korlátozások feloldására vár a Kolozsvári Állami Magyar Színház legújabb produkciója, William Shakespeare Rómeó és Júliája.


Fizetett hirdetések

Az edzőképzést segíti a teniszszövetséggel kötött új megállapodás Szuperinfó Hírek - Együttműködési megállapodást kötött szerdán a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) és a Magyar Edzők Társasága (MET).
Független Oscar-díjra jelölték Horvát Lili filmjét (videó) Szuperinfó Hírek - Március 15-én derül ki, hogy a magyar filmet beválogatják-e a legjobb nemzetközi filmnek járó Oscar-díjért versenyző alkotások szűkített listájára.
Méltó körülmények közé kerül az Árpád-ház kutatása Székesfehérváron Szuperinfó Hírek - Jövő év végére készül el az Árpád-ház kutatóintézet és ideiglenes látogatóközpont Székesfehérváron.
Gázszámlának álcázott leveleket küldenek csalók a szolgáltató nevében Szuperinfó Hírek - Ha olyan hivatkozást találnak a levélben, amelynek a nevében nem a megszokott cím szerepel, ne is kattintsanak rá!
Visszanyeri valaha volt fényét a Budavári Palotanegyed Szuperinfó Hírek - Izgalmas és eseménydús év előtt állnak a Budavári Palotanegyed fejlesztési munkálatai. A Nemzeti Hauszmann-program keretén belül 2021-ben már számos, évek óta zajló építkezést átadnak, valamint több nagyszabású fejlesztés is a megvalósítási szakaszba lép.
A megelőzés érdekében gyéríteni kell az ország vaddisznóállományát Szuperinfó Hírek - Illetve annak érdekében is, hogy hosszú távon mentes legyen az ország a betegségtől – mondta az országos főállatorvos.


Fizetett hirdetések

Közös vállalatot alapít a Mészáros Csoport és a Stadler Szuperinfó Hírek - A magyarországi telephellyel működő svájci-magyar vegyesvállalat fő profilja a tervek szerint vasúti teher- és tartálykocsik gyártása lesz hazai és nemzetközi…
Elszámoló levelet küldenek a bankok az adósoknak Szuperinfó Hírek - Ennek oka, hogy a januártól hat hónapra életbe lépő hosszabbítás jogilag elkülönül az első, kilenc hónapra szóló fizetéskönnyítő megoldástól.
Új, kibővített virtuális sétákat kínál a Műcsarnok Szuperinfó Hírek - Az új programokkal nemcsak a tárlat hangulatát mutatják be, hanem a teljes kiállítást bejárhatóvá teszik.
Drónfejlesztő cégben vásárolt tulajdont a 4ig Nyrt. Szuperinfó Hírek - A tulajdonszerzés célja szoros szakmai együttműködés kialakítása az egyedi pilóta nélküli repülőeszközök informatikai és K+F központú fejlesztésében.