GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Neked Szól

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Neked Szol 2023
Szijjártó Péter gratulált a Honvédnak Szuperinfó Hírek - A külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán tett közzé bejegyzést.
Megnyitotta kapuit a 33. Művészetek Völgye Fesztivál Szuperinfó Hírek - A Művészetek Völgye a magyar fesztiválszezon rangidős és abszolút élvonalbeli tagja – jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter pénteken Kapolcson, a 33. alkalommal megtartott összművészeti rendezvény megnyitóján.
Az RSM nyerte a gyorsasági versenyt (videó) Szuperinfó Hírek - A Vándor Róbert kormányozta RSM nyerte a Kékszalag gyorsasági versenyét, a balatonfüredi Audi Speed Challenge-et péntek délután.
Átmeneti megoldásokkal jelenleg biztosított Magyarország kőolajellátása Szuperinfó Hírek - Érthetetlen és egyben elfogadhatatlan döntés Ukrajna részéről az orosz Lukoil magyarországi kőolajtranzitjának leállítása, és bár hazánk ellátását átmeneti megoldásokkal sikerült stabilizálni, ezek az eszközök már középtávon sem fognak működni, így gyorsan megoldást kell találni - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál Szuperinfó Hírek - A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben elvárás – közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken az MTI-vel.
Kitelepül a Művészetek Völgyébe a Néprajzi Múzeum Szuperinfó Hírek - A Cirque de Tókert területén felépített múzeumszigeten egyebek mellett kreatív foglalkozásokkal, interaktív kiállítással, koncerttel várja a Néprajzi Múzeum a fesztiválozókat a Művészetek Völgyében – közölte az intézmény az MTI-vel.


Fizetett hirdetések

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást Szuperinfó Hírek - Az 5,2 kilométeres kihívás új időpontja péntek délben vált bizonyossá.
Rekordszámú gólyafióka kelt ki idén Szuperinfó Hírek - Az elmúlt 35 évben csupán egyetlenegyszer, 2014-ben fordult elő, hogy több pár költött Békés vármegyében.
Uzuni: a Fradi tett engem jobb játékossá, és nagyon hiányzik nekem (videó) Szuperinfó Hírek - A zöld-fehér szurkolók korábbi kedvence azt is elárulta, hogy ki a legjobb barátja a magyar bajnokcsapatból.
Erősebb félévet zártak a vidéki szálláshelyek, mint tavaly Szuperinfó Hírek - A belföldi és a külföldi turisták elsősorban a Balatont választják, de nagyon népszerű a Mátra és a Bükk, valamint Budapest…
Bognár György: szomorú, hogy Bödét nem tudom az első perctől játszatni (videó) Szuperinfó Hírek - A paksiak első gólját szerző Könyves Norbert szerint a csapat levonta a tanulságokat a Corvinul elleni vesztes EL-párharc után.
Budapesten elindult a fiatalokat a munkaerőpiacon segítő Ifjúsági Garancia Plusz program Szuperinfó Hírek - Budapesten elindult az Ifjúsági Garancia Plusz program, amelynek célja, hogy a fiatalok minél rövidebb időt töltsenek munkanélküliségben, inaktivitásban vagy tanulás nélkül, illetve, hogy személyre szabott segítséget kapjanak a munkaerőpiaci helyzetük javításához – közölte Budapest Főváros Kormányhivatala csütörtökön az MTI-vel.
Varga Barnabás kihagyja a Ferencváros első két meccsét Szuperinfó Hírek - Az arcsérülése után már edzésbe állt magyar válogatott Varga Barnabás nem tagja a walesi The New Saints elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezős párharcra készülő Ferencváros keretének.
Folyók, tavak, tengerek – nyáridéző festészeti remekek a Várkert Bazárban Szuperinfó Hírek - A kötetlen nyáridő hangulatát idéző festészeti remekekkel várja a látogatókat a Várkert Bazár.


Fizetett hirdetések

Elhalasztották a Balaton-átúszást Szuperinfó Hírek - Az 5,2 kilométeres Balaton-átúszás és -áthúzás tervezett új időpontja vasárnap, de a végleges döntés csak péntek délben születik meg.
Leslie Mandoki: tartozom a magyar közönségnek (videó) Szuperinfó Hírek - Minden, amit a világban elértem, magyar gyökereimnek, tanáraimnak, szüleimnek köszönhetem. Tartozom a magyar közönségnek, ezért nagyon fontosak számomra az augusztusi…
A SZÉP-kártya továbbra is a belföldi turizmus motorja Szuperinfó Hírek - A feltöltések összege mellett a kártyabirtokosok és az elfogadóhelyek száma is dinamikus növekedést mutat – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium.
Visszavágó: Erdélyben nem várt bonyodalmak fogadták a Paksot (videó) Szuperinfó Hírek - Bognár György együttese négygólos hátrányból próbálja kiharcolni a továbbjutást a román Corvinul otthonában.