GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2021.12.10
Gödöllő 2021.12.10
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2021.09.17
Gödöllő 2021.09.17
Gödöllő 2021.09.10
Gödöllő 2021.09.10
Gödöllő 2021.09.03
Gödöllő 2021.09.03
«
...34567...
»

Karácsonyi Magazin

Neked Szól
Tavasszal nyílik a Magyar Kosárlabda Múzeum Szuperinfó Hírek - Számos ritkaságot ismerhet meg a közönség a sportág nagy egyéniségeiről.
Új Szent István-herma érkezett a Budavári Palota Szent István-termének kiállítására Szuperinfó Hírek - Bachruch Károly ötvösmester 1896-os remekműve május végéig tekinthető meg.
Megdőlt az áramfogyasztási rekord Szuperinfó Hírek - A fogyasztás 100 megawattal haladta meg a február 11-én mért rekordot.
Händel-oratórium hazai bemutatóját tartják a Zeneakadémián Szuperinfó Hírek - Az előadás címszerepét, Józsefet Balogh Eszter jeleníti meg kivételes hangú mezzoszopránként.
A férfiak a 43., a nők a 28. helyen a kosaras világranglistán Szuperinfó Hírek - A magyar férfi kosárlabda-válogatott a 43., míg a női csapat a 28. helyen áll a nemzetközi szövetség (FIBA) által kiadott világranglistán.
A válogatottban is szívesen bemutatkozna a góllövőlistát vezető Ádám Martin Szuperinfó Hírek - Az OTP Bank Liga listáját 12 találattal vezető paksi csatár nagyon örülne, ha meghívót kapna a válogatottba.


Fizetett hirdetések

Az áremelés ellenére is a legdrágább fenyőfajta a kedvenc Szuperinfó Hírek - A vásárlók jelentős része az utolsó héten szerzi be a karácsonyfát.
Szijjártó: 264 milliárd forint értékű beruházás érkezik Debrecenbe (videó) Szuperinfó Hírek - Magyarországon hozza létre első, Dél-Koreán kívüli gyárát a lítum akkumulátorokhoz szükséges katódok gyártásával foglalkozó EcoPro BM.
Munkásapartmanok épülnek vissza nem térítendő támogatással Szuperinfó Hírek - Eddig 15 szálláshelyet adtak át, további 31-32 pedig kivitelezés alatt áll.
A becsületpontokért küzdhet a Ferencváros Szuperinfó Hírek - A pont nélkül sereghajtó és már biztosan búcsúzó Ferencváros csütörtök este a Bayer Leverkusent fogadja.
A februári adó-visszatérítéshez még 180 ezer szülőtől vár adatokat a NAV Szuperinfó Hírek - Az érintetteknek 2021. december 31-ig kell kitölteni a VISSZADO-nyilatkozatot ahhoz, hogy február 15-ig visszakapják az idén befizetett adójukat.
Már látogatható a betlehemi jászolkiállítás a Szent István-bazilikában Szuperinfó Hírek - A tárlat január 7-ig délelőtt 10 és délután fél 5 között látogatható.
A februári adóvisszatérítéshez még 180 ezer szülőtől vár adatokat a NAV Szuperinfó Hírek - Az érintetteknek 2021. december 31-ig kell kitölteni a VISSZADO-nyilatkozatot ahhoz, hogy február 15-ig visszakapják az idén befizetett adójukat.
Megalapításának 210. évfordulóját ünnepli a Pannon Filharmonikusok Szuperinfó Hírek - A jubileumi esteken egy koncertparfümöt is bemutatnak, amelyet Bálint Csabával alkotott az együttes.


Fizetett hirdetések

András Csaba párosban ezüstérmet nyert az ifjúsági asztalitenisz-vb-n Szuperinfó Hírek - András Csaba a horvát Ivor Bannal az oldalán férfi párosban ezüstérmet nyert az ifjúsági asztalitenisz-világbajnokságon.
Egyetlen szaloncukor akadt fenn az ellenőrök szűrőjén Szuperinfó Hírek - Az ünnepi édességből is annyit kell kapniuk a vásárlóknak, amennyit a csomagolás szerint kifizetnek.
Varga Mihály: 230 milliárd forintnyi pályázat indul a vidéki településeknek (videó) Szuperinfó Hírek - A helyi gazdaságfejlesztést, a szociális célú lakásépítést, az útfejlesztést és a helyi egészségügyi fejlesztéseket célozzák a mostani felhívások.
Lezárult a turisztikai ügynökség Magyarországot külföldön népszerűsítő projektje Szuperinfó Hírek - A cél új piacok elérése és a vállalkozások piacra jutásának elősegítése volt.