GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: E999 99c25b9852c6fa092463f89ef690ab3e5c86d387 - Internal server error

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Issuu Panel: E999 a77fb10134dff962a0ee334d81cf0bcebb4d98a8 - Internal server error

Neked Szól

Neked Szol 2023
Szijjártó: az idei év az infláció leépítéséről szól, jövőre pedig a növekedés újraépítése lesz a fókuszban Szuperinfó Hírek - Az idei év az infláció leépítéséről szól, jövőre pedig a gazdasági növekedés újraépítése lesz a fókuszban, amelyben Magyarország számít a német vállalatok közreműködésére és beruházásaira - jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Miskolcon.
Szijjártó: az európai és a kínai gazdaság szétválasztása halálos ítéletet jelentene a kontinens számára (videó) Szuperinfó Hírek - A kormány szerint a növekedést nagyban segíti az együttműködés a világ leggyorsabban bővülő gazdaságával.
A LEGO 54 milliárd forintos beruházással 300 új munkahelyet hoz létre Nyíregyházán Szuperinfó Hírek - Szijjártó Péter elmondta, hogy a dán vállalatok fontos szerepet játszanak hazánkban, a húsz legnagyobb befektetői közösség között vannak.
Év végére 7–8 százalék közé lassul az infláció hazánkban Szuperinfó Hírek - A gazdaság teljesítménye 2024–2025-ben egyaránt várhatóan 3,0–4,0 százalékkal nő.
Szoboszlai: ez a gólom a legszebbek közé mindenképpen odaillik (videó) Szuperinfó Hírek - A Liverpool 3-1-re nyert az Angol Ligakupában a másodosztályú Leicester City ellen, s ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. Szoboszlai Dominik csereként állt be és ő szerezte a vörösök második találatát. A magyar középpályás óriási bombagóljával szerezte meg 1–1-nél a vezetést.
Áder János nyitotta meg a Planet Budapest expót: „a klímaváltozás az emberiség közös stresszhelyzete” Szuperinfó Hírek - Meg kell találnunk az alkalmazkodás különböző formáit – mondta a volt államfő.


Fizetett hirdetések

A hétvégén Szilvásváradon minden a lovakról szól (videó) Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Vágta döntőjét, amelyet idén először Budapesten kívül, a lipicai ménes otthonában rendeznek meg, Kishuszár Vágta, Jótékonysági Sztárfutam, pusztaötös–…
Callum Styles magasabb szinten szeretne futballozni Szuperinfó Hírek - Callum Styles, az angol harmadosztályban szereplő Barnsley magyar válogatott labdarúgója magasabb szinten szeretne futballozni, ehhez - szerinte - előbb a…
Mintegy 2,5 milliárd euró értékű magyarországi ingatlanfejlesztést mutatnak be Münchenben Szuperinfó Hírek - Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) Budapesten tartott sajtótájékoztatót.
Táncba hívja az aprónépeket a Magyar Nemzeti Táncegyüttes (videó) Szuperinfó Hírek - A neves táncegyüttes élő népi muzsikával, hagyományos népviseletbe öltözve mutatja be több hazai tájegység táncát a 28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon…
Atomipari együttműködési megállapodást köt Magyarország és Szlovákia (videó) Szuperinfó Hírek - Összehangolja részvételét a nukleáris fejlesztésekben a két ország.
Idén is csaknem ötvenezren vettek részt a budapesti Eurojackpot Szuperkoncerten Szuperinfó Hírek - Idén is csaknem ötvenezren vettek részt az Eurojackpot Szuperkoncerten, a fővárosi Puskás Aréna Szoborparkban – közölte a Szerencsejáték Zrt.
Szijjártó Péter 215 millió forintos beruházást adott át a szlovákiai Gútán (videó) Szuperinfó Hírek - A felvidéki gazdaságfejlesztési program jó Szlovákiának és jó Magyarországnak is – mondta a miniszter.
Hatott a kormányzati ultimátum, látványos csökkenés lesz péntektől az üzemanyagok árában Szuperinfó Hírek - Megjelent a legfrissebb információ az üzemanyagárak változásáról. Ezen a héten péntektől újra jelentősen csökken a benzin ára Magyarországon.


Fizetett hirdetések

Idén is elhangzik Mahler monumentális műve a zene világnapján az Operaházban Szuperinfó Hírek - Az Opera együtteseiből és szólistáiból álló, csaknem 300 fős előadói gárdát Hollerung Gábor dirigálja.
Jó hírt közölt hazánkkal kapcsolatban az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank Szuperinfó Hírek - Az EBRD azt valószínűsíti, hogy 2024-ben a magyar gazdaság növekszik a leggyorsabban a közép-európai és a balti EU-térségen belül.
Az üzemanyagárakról tárgyalt Nagy Márton a Mol vezetőivel Szuperinfó Hírek - A gazdaságfejlesztési miniszter a lakosságot érintő terhek csökkentése érdekében minden lehetséges eszközzel tompítani kívánja az üzemanyagárak növelését.
Több száz munkahely jött létre a Felvidéken a magyar gazdaságfejlesztési program nyomán Szuperinfó Hírek - A kormány készen áll gazdaságfejlesztési programja folytatására a Felvidéken, amelynek keretében az utóbbi években már több száz új munkahely jött…

Az MLSZ hadat üzen a jegyüzéreknek

A múlt hét pénteken meghirdetett hivatalos online jegyvásárlási napon három óra alatt valamennyi belépő elkelt a Szerbia elleni október 14-i találkozóra. A válogatott Eb-selejtezőjére azóta csillagászati áron kínálnak jegyet a feketepiac szereplői. Az MLSZ felismerte a problémát, ezért megújul a Szurkolói Klub.