GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2020.10.09
Gödöllő 2020.10.09

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2020.09.18
Gödöllő 2020.09.18
Gödöllő 2020.09.04
Gödöllő 2020.09.04
Gödöllő 2020.08.29
Gödöllő 2020.08.29
Meghívást kapott Gothár Péter új filmje a Sevillai Filmfesztiválra Szuperinfó Hírek - A csak európai filmekből válogató mustrán a Hét kis történet az Új hullámok elnevezésű versenyprogramban fog szerepelni
Gulyás Gergely: megtiszteltetés, hogy itt indult újra a dzsúdó Szuperinfó Hírek - A miniszterelnökséget vezető miniszter a budapesti Grand Slam-viadal szombati nyitóünnepségén beszélt.
Gyopáros Alpár: a kormány célja az, hogy vonzóvá tegyék a falvakat Szuperinfó Hírek - A Magyar falu programmal olyan életminőséget kínálnak a fiataloknak, ami helyben maradásra ösztönzi őket.
Összművészeti produkciót mutat be a Nemzeti Táncszínház Szuperinfó Hírek - Az előadás látványvilágát Magdalena Abakanowicz lengyel képzőművész alkotásai ihlették.
Fődíjat kapott Chicagóban Horvát Lili szerelmesfilmje Szuperinfó Hírek - A díjat odaítélő zsűri indoklása szerint a film egyebek között a magával ragadó, lebilincselő szerelmi történetéért érdemelte ki az elismerést.
Egymillió gépjárművet érint a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampány Szuperinfó Hírek - A biztosítási alkuszok szövetsége szerint akár 120 ezren is válthatnak az év végén.


Fizetett hirdetések

Százötven településen adnak ingyenes koncertet a Nemzeti Filharmonikusok Szuperinfó Hírek - A 45-60 perces, szünet nélküli koncerteknek közösségi terek, kultúrházak, templomok adnak otthont.
Néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint az óraátállítás Szuperinfó Hírek - A téli időszámítás vasárnap kezdődik, amikor hajnali három órakor az órákat hajnali kettőre állítják vissza; ez néhány belföldi és nemzetközi…
Három újabb fesztiválra kapott meghívást a Post Mortem (videó) Szuperinfó Hírek - Bergendy Péter új rendezésével hátborzongató utazásra hívja a nézőt.
Magyarország még az idén részesedhet az uniós munkahelymegőrző hitelből Szuperinfó Hírek - A kedvező feltételű hitel a 2020. február 1. után bevezetett munkahelyvédelmi és munkaegészségügyi intézkedések költségeinek utólagos refinanszírozására szolgál.
Berecz Zsombor vezetésével Magyarország is indul a nemzetek közötti vitorlás versenyen Szuperinfó Hírek - A verseny két hónapig fog tartani, négy nemzet kap helyet minden csoportban, amelyekből az első kettő jut majd tovább öt futam alapján.
Fődíjat nyert az Apró mesék Izmirben Szuperinfó Hírek - Szász Attila Apró mesék című filmje nyerte a Balkán Panoráma Filmfesztivál fődíját a törökországi Izmirben. A díjakról szerda este született döntés.
Fennmarad az adócsökkentés a Szép-kártyáknál Szuperinfó Hírek - A koronavírus-járványnak leginkább kitett turisztikai ágazatot számos intézkedéssel segítette eddig is a kormány, és a segítségnyújtás folytatódik.
Nagyszabású premierre készül a Duna Művészegyüttes Szuperinfó Hírek - A néptánc segítségével emlékeznek a trianoni traumára.


Fizetett hirdetések

Karakas és Naji elődöntős lett Szuperinfó Hírek - Egyformán három győzelemmel jutottak be.
Újabb 200 millió forintra pályázhatnak cigányzenészek Szuperinfó Hírek - Az előző pályázati körben olyan zenekarok, zenészek is kimaradnak a támogatásból, akik zenei munkásságuk alapján jogosultak lennének rá.
Pozitív koronavírusteszt miatt elmarad a hétvégi meccs a győrieknél Szuperinfó Hírek - A győriek szombaton a Buducnost Podgorica vendégeként léptek volna pályára, de a montenegrói találkozóra nem tud kiutazni a magyar együttes.

Online nyitják meg kapuikat a gyárak november 13-án

Negyedik alkalommal rendezi meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Modern Gyárak Éjszakáját. A járványhelyzetre tekintettel az érdeklődők ezúttal virtuálisan tekinthetnek be a gyárak működésébe 2020. november 13-án. Az eseményhez eddig már több mint 60 vállalkozás csatlakozott – tájékoztatott az ITM közleményben.