GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2022.09.30
Gödöllő 2022.09.30
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2022.09.09
Gödöllő 2022.09.09
Gödöllő 2022.09.02
Gödöllő 2022.09.02
Gödöllő 2022.08.26
Gödöllő 2022.08.26

Neked Szól

Neked Szól
Szombattól új tulajdonosa van a Nemzeti Sportnak Szuperinfó Hírek - Az adásvétellel az Ügynökség legfőbb célja - amint arról az MTI-t közleményben tájékoztatta - az értékmegőrzés mellett a napilap közszolgálati feladatainak ellátása, melyre a jövőben kiemelt hangsúlyt fektet a társaság.
Ismét jelölték Keller András és a Concerto Budapest koncertfilmjét a szárnyas Arany Oroszlán díjra Szuperinfó Hírek - A film májusban már megnyerte a New York Festivals TV & Film Awards Ezüst Trófeáját - írja a Magyar Nemzet.
Október elsején indul a kkv-támogatási program Szuperinfó Hírek - Indul a kormány által meghirdetett kkv-támogatási program, ami működésiköltség- és beruházási támogatással segíti a vállalatok versenyképességének megőrzését.
Szintet lépett a Tour de Hongrie Szuperinfó Hírek - ProSeries-verseny lett az ötnapos országúti körverseny.
Közel 1400 hazai iskolában szerveztek élménysportprogramot Szuperinfó Hírek - A diáksportnap idei témája a zöld környezet védelme, ami mentén számos környezetvédelemmel kapcsolatos aktivitásban is részt vehettek a gyerekek.


Fizetett hirdetések

Magyar virtus és győzni akarás – tanulságos könyvecske jelent meg a tavaszi hadjáratról Szuperinfó Hírek - 1849 legszebb pillanatai elevenednek meg Babucs Zoltán hadtörténész munkájában.
Palkovics: a kormány vizsgálja, hogyan lehetne megmenteni a Dunaferrt Szuperinfó Hírek - A jövő heti kormányülésen napirendre kerül az ISD Dunaferr Zrt. helyzete, a kormány megvizsgálja, hogyan lehetne megmenteni a nehéz helyzetbe…
Fürjes Balázs bekerült az olimpiát előkészítő bizottságba Szuperinfó Hírek - Fürjes Balázs bekerült a 2032-es brisbane-i olimpiát előkészítő és koordináló bizottságba - derült ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság pénteki hírleveléből.
Több mint egymillió gyermek sportol rendszeresen Magyarországon (videó) Szuperinfó Hírek - A mindennapos testnevelés bevezetésének eredményeként több mint egymillió gyermek sportol rendszeresen, amely az egészségesebb és a jobb életminőséget biztosítja számukra - írta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztos pénteken, a Magyar Diáksport Napja alkalmából írt Facebook-bejegyzésében.
Nagy Márton: Európa versenyképességét a földre küldi az energiaválság Szuperinfó Hírek - Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a Mathias Corvinus Collegium (MCC) kétnapos nemzetközi konferenciáján kiemelte: az áramárak Európában 6-7-szer nagyobbak, mint az USA-ban, a gázárnál pedig tízszeres a szorzó, továbbá az olaj ára is magasabb a kontinensen.
Brain Bar: lázadás az ideológiai dogmák ellen Szuperinfó Hírek - A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemért Alapítvány vezetőjével, a Brain Bar alapítójával a rendezvényről, a modellváltásról és a konzervatív értékek kikezdhetetlenségéről beszélgetett a Mandiner
Átlagosan legalább harmincmillió forint szükséges egy ingatlan megvásárlásához Szuperinfó Hírek - Míg két-három évvel ezelőtt nagy átlagban húszmillió forint elegendő volt egy ingatan megvásárlásához, addig ma már legalább harmincmillió forint kell egy átlagos lakás vagy telek megvételéhez a Duna House elemzése szerint.


Fizetett hirdetések

A világirodalom fővárosává alakul Budapest Szuperinfó Hírek - Nemzetközi szakmai programmal és külföldi sztárírókkal nyitja meg őszi, irodalmi rendezvénysorozatát a Petőfi Kulturális Ügynökség. Így szeptember 28-tól egészen október…
Nagy István: újabb termőföld-értékesítési csomagokkal jelentkezik a Nemzeti Földügyi Központ Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Földügyi Központ folyamatosan vizsgálja a tulajdonosi joggyakorlásába tartozó földeket.