GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2020.10.02
Gödöllő 2020.10.02
«
...56789...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2020.03.13
Gödöllő 2020.03.13
Gödöllő 2020.02.14
Gödöllő 2020.02.14
Gödöllő 2020.03.06
Gödöllő 2020.03.06
«
...89101112...
»
Áder János: több feladat is van a fenntartható vízgazdálkodás területén Szuperinfó Hírek - A fenntartható vízgazdálkodás területén ma már nem elvi döntéseket kell meghoznunk, feladatunk az, hogy a közös cél eléréséhez szükséges lépésekről, a végrehajtás módjáról, időtávjáról, a finanszírozás feltételeiről beszéljünk – mondta Áder János köztársasági elnök szerdán a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) online konferenciáján.
Online koncertekkel pótolják az elmaradt Nemzetközi Jazznapot Szuperinfó Hírek - Az öt budapesti, valamint egy felvidéki helyszínen megrendezésre kerülő koncertet a JazzNap közösségi oldalán lehet megnézni december 3-5 között.
Szijjártó Péter: a magyar gazdaság életerejét mutatják a cégek beruházásai Szuperinfó Hírek - A Continental Automotive Hungary Kft. 25,6 milliárd forint értékű beruházása 4127 ember munkahelyét védi meg Budapesten és Veszprémben.
Élő közvetítés látható szombaton a Pesti Színházból Szuperinfó Hírek - A kő című produkció online premierjét láthatja a közönség december 5-én; Marius von Mayenburg darabját Michal Docekal rendezésében a Pesti Színházból közvetítik.
Tarolt a fagy és a jégeső Szuperinfó Hírek - A mezőgazdaságban a jégeső mellett a tavaszi fagyok okozták idén a legnagyobb károkat, a kárbejelentések 87 százaléka pedig a növénytermesztési ágazathoz kapcsolódott – írja a Groupama Biztosító közlése alapján szerdai számában a Világgazdaság.
Nyolcaddöntős a Porto és a Liverpool, megmaradt Szoboszlaiék továbbjutási esélye Szuperinfó Hírek - A Real Madrid meglepetésre 2-0-s vereséget szenvedett a Sahtar Donyeck vendégeként, a Red Bull Salzburg viszont 3-1-re nyert a Lokomotiv Moszkva otthonában.


Fizetett hirdetések

Adóemelési stopot rendel el a kormány az önkormányzatoknál Szuperinfó Hírek - A kormány újabb gazdaságvédelmi és családvédelmi intézkedést rendelt el a koronavírus-járvány miatt: megtiltja az önkormányzatoknak, hogy 2021-ben megemeljék a helyi…
Kikapott a Real Madrid, Szoboszlaiék Moszkvában nyertek Szuperinfó Hírek - A Real Madrid meglepetésre 2-0-s vereséget szenvedett a Sahtar Donyeck vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában, amelyben Szoboszlai…
Nyitott téli esték a hagyományok jegyében Szuperinfó Hírek - Az ötéves születésnapját ünneplő Nyitott Műhely jubileumi évének záró programjaként a Hagyományok Háza online workshop-sorozatot szervez az adventi időszak elején.
Ünnepi kalendáriummal jelentkezik a Csiky Gergely Színház Szuperinfó Hírek - A karácsonyi mesékkel, dalokkal, versekkel vagy óévbúcsúztató produkciókkal azoknak szeretnének kedveskedni, akik a járványban is kitartanak a színház mellett.
Négyszázmilliárd forintot hagynak a vállalkozásoknál a járvány miatti adóügyi könnyítések Szuperinfó Hírek - A kedvező adóintézkedések a munkahelyek megőrzését is biztosítják – mondta a Pénzügyminisztérium (PM) adóügyekért felelős államtitkára.
Rebrov: az a legfontosabb, hogy versenyképes legyen az együttes Szuperinfó Hírek - Szerhij Rebrov vezetőedző szerint a Ferencvárosnak a múlt kedden a Juventus vendégeként nyújtott teljesítménye bizakodásra ad okot a szerdai, Barcelona elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt.
Online térbe költözik a Budapesti Operettszínház Szuperinfó Hírek - A felvételeket profi csapat készíti 7 kamerás felszereléssel.


Fizetett hirdetések

2021 második negyedévétől emelkedhet a magyar gazdaság kapacitása Szuperinfó Hírek - A magyar gazdaság kapacitásának növekedésére 2021 második negyedévétől lehet számítani, ugyanis ekkor kezdik meg működésüket azok az új gépek, gépsorok,…
Jövőre is folytatódik az agrárkamara zöldség- és gyümölcsfogyasztást ösztönző kampánya Szuperinfó Hírek - A program továbbra is elsősorban a családokat és a gyermekeket célozza meg.
Több mint ezer autóbusz-vezetőt tüntetett ki a Volánbusz Szuperinfó Hírek - Több mint ezer autóbusz-vezetőjének többéves, évtizedes munkáját, megbízhatóságát, elhivatottságát és példaértékű teljesítményét ismerte el az idén a Volánbusz a balesetmentes…
Rengeteg szemetet szállítottak el ősszel az erdőkből Szuperinfó Hírek - Az állami erdőgazdaságok az őszi időszakban 1100 köbméter illegálisan lerakott hulladékot gyűjtöttek össze.