GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2021.02.19
Gödöllő 2021.02.19
«
...7891011...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2020.12.11
Gödöllő 2020.12.11
Gödöllő 2020.12.04
Gödöllő 2020.12.04
Gödöllő 2020.11.27
Gödöllő 2020.11.27
«
...34567...
»
Gyenyisz Macujev online ad hangversenyt a Müpa Home sorozatban Szuperinfó Hírek - A virtuóz zongorista orosz zenészbarátaival e hónap elején Moszkvában rögzítette a koncertet.
Megjelent az internetes szolgáltatók kompenzációjáról szóló felhívás Szuperinfó Hírek - A kisebb szolgáltatók mától nyújthatnak be egyedi támogatási kérelmet kiesett bevételük kompenzációjára.
Online rendezik meg a Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyt Szuperinfó Hírek - A verseny névadójának munkásságát érintő feladatok mellett a versenyzők az intézmény történetével kapcsolatos kérdésekre is számíthatnak.
Utolsó kvalifikációs versenyükre készülnek az asztaliteniszezők Szuperinfó Hírek - A hölgyek versenye magyar szempontból érdektelen, a férfiak versenyében pedig 36-an indulnak Portugáliában.
Az István, a király jótékonysági koncertjével támogatják Áder János alapítványát Szuperinfó Hírek - Szörényi Levente és Bródy János, valamint a Feke Pál által létrehozott társulat tagjai a teljes összeget a Regőczi István Alapítványnak adományozzák.
A fagyok miatt várhatóan az idén is alig terem hazai barack Szuperinfó Hírek - A termelőknek esélyük sem volt a védekezésre a márciusi és az áprilisi fagyhullámok ellen, a károk jelentősek.


Fizetett hirdetések

A bázeli eb-n zárul a tornászok olimpiai kvalifikációs sorozata Szuperinfó Hírek - A magyarok nemenként egy-egy-kvótában reménykedhetnek.
Készen állnak a magyar cégek a nyitásra Szuperinfó Hírek - Felgyorsította a hazai gazdaság szerkezetének átalakulását a koronavírus-járvány.
Emlékműsorral tiszteleg a Nemzeti Színház Törőcsik Mari előtt Szuperinfó Hírek - Az emlékestet Bérczes László rendezi, aki szoros kapcsolatban állt Törőcsik Marival, 2016-ban könyv is született beszélgetéseikből.
Ütemezett lépésekben indul újra a gazdaság Szuperinfó Hírek - A gyors kilábalás esélyét teremtik meg a növekedési lendületet támogató akcióterv lépései.
A járványhelyzet alatt készült műveket mutat be a MANK Szuperinfó Hírek - A bemutatott művekben sok a közös, több munkában visszaköszönnek olyan emblematikus tárgyak, mint az arcmaszk vagy a gumikesztyű.
Meghalt Gruber Vilmos Szuperinfó Hírek - A magyar erőemelés legendás alakja hetvenkilenc éves volt.
33 milliárd forint támogatás érkezett a szarvasmarha- és juhtartókhoz Szuperinfó Hírek - Több mint 16 százalékkal nőtt a tejtermelés 2010 óta.
Feke Pál és Veréb Tamás lesz a Musical Neked Klub vendége Szuperinfó Hírek - Feke Pál és Veréb Tamás lesz szerdán este a Musical Neked Klub vendége; az online eseményen a színművészekkel Szente Vajk, a programsorozat házigazdája a zenés színészi karrierépítés lépéseiről beszélget.


Fizetett hirdetések

Adókönnyítésekre, kedvezményekre tett javaslatot a versenyképességi tanács (videó) Szuperinfó Hírek - Magyarország átoltottsága kiemelkedő Európában, ezzel lehetőség nyílt a gazdaság újraindítását támogató intézkedések megtárgyalására.
Versmondó és versillusztrációs versenyt hirdetnek felsőoktatási intézmények hallgatóinak Szuperinfó Hírek - A jelentkezési határidő április 30., a jelentkezési lap az intézmény honlapján, a tfk.kre.hu oldalon érhető el.
Márciusban is Budapesten volt a legolcsóbb a lakossági földgáz 29 európai főváros közül Szuperinfó Hírek - A villamos energia lakossági átlagára pedig az uniós fővárosok között a legolcsóbb.
Környezettudatos digitális pop-up kiállítást rendez a MANK Szuperinfó Hírek - Április 28-től a kiállítás elérhető lesz a www.alkotomuveszet.hu oldalon is.