GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2021.04.09.
Gödöllő 2021.04.09.
Gödöllő 2021.04.02.
Gödöllő 2021.04.02.
Gödöllő 2021.03.26.
Gödöllő 2021.03.26.
Indulnak az élő koncertek a Fonó nagytermében Szuperinfó Hírek - A koncertekre a belépéshez a megvásárolt jegy mellett érvényes védettségi igazolvány és arcképes igazolvány szükséges
A Debrecen és a Gyirmót feljutott, a Vasas lemaradt az élvonalról Szuperinfó Hírek - A fővárosiaknak ezúttal nem sikerült a visszajutás.
Magyar siker a hollandiai kettesfogathajtó viadalon Szuperinfó Hírek - Az utolsó számban verőhibával és némi időtúllépéssel 6,37 hibaponttal zárt, de ezzel sem adott esélyt riválisainak az előzésre.
Kettős magyar siker férfi kajakban, négy érem 5000 méteren Szuperinfó Hírek - A szegedi világkupán összesen 26 versenyszámban osztottak érmeket, a 60 ország több 900 versenyzője között 45-en képviselték a magyar színeket.
Balassa Sándort az Emberi Erőforrások Minisztériuma saját halottjának tekinti Szuperinfó Hírek - A hosszú betegség után elhunyt művészt a Magyar Művészeti Akadémia köztestület is saját halottjának tekinti.
Pozitív doppingtesztje ellenére is indulhat az Európa-bajnokságon Péni István Szuperinfó Hírek - Mivel a vizsgálat jelen szakaszában megállapítható a szabotázs ténye, a Nemzetközi Sportlövő Szövetség első döntése értelmében nem korlátozzák az UTE sportlövőjének versenyzési jogait.


Fizetett hirdetések

Jól haladnak a vetési munkákkal a hazai földeken (videó) Szuperinfó Hírek - A tavaszi munkák jelenlegi tempóját figyelembe véve a termelők időben és megfelelő minőségben be tudják fejezni a tavaszi vetéseket –…
Németh László műfordítói tábort szerveznek Lakiteleken Szuperinfó Hírek - Idén is meghirdeti a Németh Lászlóról elnevezett műfordítói tábort a Lakitelek Népfőiskola, a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány,…
Nézők előtt rendezik meg a Forma-1-es Magyar Nagydíjat Szuperinfó Hírek - A mogyoródi versenyeken részt vehetnek azok a szurkolók, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal – jelentette be Schanda Tamás államtitkár.
A versenyhatóság az újranyitás során is figyeli az árverseny tisztaságát Szuperinfó Hírek - A versenyhatóság az újranyitás során is figyeli az árverseny tisztaságát – hívta fel a figyelmet a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), miután…
Nőtt a fiatalok megtakarítási hajlandósága Szuperinfó Hírek - A K&H felmérése alapján 2021 márciusában a fiatalok 60 százaléka rendelkezett félretett pénzzel, ami az eddig mért legmagasabb arány.
Három újabb paralimpiai kvótát szerzett a magyar csapat Szuperinfó Hírek - Kiss Erik KL3-ban és Pulai Erika KL1-ben nyolcadik lett, Rozbora András pedig megnyerte a B döntőt KL2-ben.
Június végén rendezik meg a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozót Szuperinfó Hírek - Koncertekkel, színházi előadásokkal, közösségi programokkal várják a közönséget.
Büntetés helyett bónusszal ösztönzi a vakcina beadását a munkáltató Szuperinfó Hírek - Nem érheti hátrány azt sem, aki nincs valamilyen okból beoltva, de nekik több szabályt kell betartaniuk.


Fizetett hirdetések

Nagyjából 240 ezer ember mentesülhet idén az szja-fizetés alól Szuperinfó Hírek - Akinek az adóból kedvezmény jár, mindenképp érdemes megnéznie, hogy az adóhivatal által kiajánlott bevallási tervezete tartalmazza-e azt.
Történeti látványtárat alakítanak ki a szegedi Vármúzeumban Szuperinfó Hírek - A Móra Ferenc Múzeumhoz tartozó kiállítóhelyen a helytörténeti gyűjtemény műtárgyait fogják bemutatni.
Harmadszor szerepel az OTP LAB a világ legjobb innovációs központjai között Szuperinfó Hírek - A kiadvány idén is azokat a pénzügyi innovációs központokat ismerte el a díjjal, amelyek folyamatosan új utakat keresnek és új…
A magyar többpártrendszer szétverése Szuperinfó Hírek - A megmaradt apró pártok vezetőit ismét kizárták saját pártjukból, így minden akadály elhárult az egypártrendszer kiépítése elől.