GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2020.09.25
Gödöllő 2020.09.25
«
...678910...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2020.10.23
Gödöllő 2020.10.23
Gödöllő 2020.10.16
Gödöllő 2020.10.16
Gödöllő 2020.10.09
Gödöllő 2020.10.09
Élő közvetítés látható szombaton a Pesti Színházból Szuperinfó Hírek - A kő című produkció online premierjét láthatja a közönség december 5-én; Marius von Mayenburg darabját Michal Docekal rendezésében a Pesti Színházból közvetítik.
Tarolt a fagy és a jégeső Szuperinfó Hírek - A mezőgazdaságban a jégeső mellett a tavaszi fagyok okozták idén a legnagyobb károkat, a kárbejelentések 87 százaléka pedig a növénytermesztési ágazathoz kapcsolódott – írja a Groupama Biztosító közlése alapján szerdai számában a Világgazdaság.
Nyolcaddöntős a Porto és a Liverpool, megmaradt Szoboszlaiék továbbjutási esélye Szuperinfó Hírek - A Real Madrid meglepetésre 2-0-s vereséget szenvedett a Sahtar Donyeck vendégeként, a Red Bull Salzburg viszont 3-1-re nyert a Lokomotiv Moszkva otthonában.
Adóemelési stopot rendel el a kormány az önkormányzatoknál Szuperinfó Hírek - A kormány újabb gazdaságvédelmi és családvédelmi intézkedést rendelt el a koronavírus-járvány miatt: megtiltja az önkormányzatoknak, hogy 2021-ben megemeljék a helyi és a települési adókat, új adót vezessenek be, illetve eltöröljék az eddigi adókedvezményeket – közölte a Pénzügyminisztérium (PM) kedden.
Kikapott a Real Madrid, Szoboszlaiék Moszkvában nyertek Szuperinfó Hírek - A Real Madrid meglepetésre 2-0-s vereséget szenvedett a Sahtar Donyeck vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában, amelyben Szoboszlai Dominik csapata, a Red Bull Salzburg 3-1-re nyert a Lokomotiv Moszkva otthonában.


Fizetett hirdetések

Nyitott téli esték a hagyományok jegyében Szuperinfó Hírek - Az ötéves születésnapját ünneplő Nyitott Műhely jubileumi évének záró programjaként a Hagyományok Háza online workshop-sorozatot szervez az adventi időszak elején.
Ünnepi kalendáriummal jelentkezik a Csiky Gergely Színház Szuperinfó Hírek - A karácsonyi mesékkel, dalokkal, versekkel vagy óévbúcsúztató produkciókkal azoknak szeretnének kedveskedni, akik a járványban is kitartanak a színház mellett.
Négyszázmilliárd forintot hagynak a vállalkozásoknál a járvány miatti adóügyi könnyítések Szuperinfó Hírek - A kedvező adóintézkedések a munkahelyek megőrzését is biztosítják – mondta a Pénzügyminisztérium (PM) adóügyekért felelős államtitkára.
Rebrov: az a legfontosabb, hogy versenyképes legyen az együttes Szuperinfó Hírek - Szerhij Rebrov vezetőedző szerint a Ferencvárosnak a múlt kedden a Juventus vendégeként nyújtott teljesítménye bizakodásra ad okot a szerdai, Barcelona…
Online térbe költözik a Budapesti Operettszínház Szuperinfó Hírek - A felvételeket profi csapat készíti 7 kamerás felszereléssel.
2021 második negyedévétől emelkedhet a magyar gazdaság kapacitása Szuperinfó Hírek - A magyar gazdaság kapacitásának növekedésére 2021 második negyedévétől lehet számítani, ugyanis ekkor kezdik meg működésüket azok az új gépek, gépsorok, új technológiák, amelyeket a magyar vállalatok vásároltak meg a mostani nehéz időszakra reagálva kialakított beruházásösztönzési programban – mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten az Országgyűlés gazdasági bizottságában.
Jövőre is folytatódik az agrárkamara zöldség- és gyümölcsfogyasztást ösztönző kampánya Szuperinfó Hírek - A program továbbra is elsősorban a családokat és a gyermekeket célozza meg.
Több mint ezer autóbusz-vezetőt tüntetett ki a Volánbusz Szuperinfó Hírek - Több mint ezer autóbusz-vezetőjének többéves, évtizedes munkáját, megbízhatóságát, elhivatottságát és példaértékű teljesítményét ismerte el az idén a Volánbusz a balesetmentes közlekedésért járó jutalommal – közölte a közlekedési társaság kedden.


Fizetett hirdetések

Rengeteg szemetet szállítottak el ősszel az erdőkből Szuperinfó Hírek - Az állami erdőgazdaságok az őszi időszakban 1100 köbméter illegálisan lerakott hulladékot gyűjtöttek össze.
A Barcelona ellen játssza utolsó hazai meccsét a Fradi Szuperinfó Hírek - A magyar bajnokcsapat szerda este a Puskás Arénában fogadja a már biztos továbbjutó, százszázalékos katalánokat.
Magyarország előrelépett az energiaellátás diverzifikálásában Szuperinfó Hírek - Az energiaellátás kérdése a kelet-közép-európai régióban mindig kritikus ügynek számított – mondta a külügyminiszter.
Élőben közvetítik a Gastroblues Fesztivált Szuperinfó Hírek - Élőben közvetítik a péntektől vasárnapig tartó, idén zártkörű 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált – hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi…

Ilyen volt Marco Rossi gyerekkora

Miután egyik nagyapja Afrikában szolgált a Mussolini-korszakban, hajnali négykor kelt, hogy a délutáni edzések ellenére felkészülten érkezzen a szigorú egyházi középiskolába, és orvosnak tanulhasson tovább.