GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2020.11.27
Gödöllő 2020.11.27
«
...678910...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2021.01.29
Gödöllő 2021.01.29
Gödöllő 2021.01.15
Gödöllő 2021.01.15
Gödöllő 2020.12.11
Gödöllő 2020.12.11
Portréfilmeket nézhetünk az Uránia online csatornáján Szuperinfó Hírek - Több mint 30 művészeti tárgyú portréfilmet tesznek ingyenesen elérhetővé.
Kövesse élőben Szijjártó Péter rendkívüli gazdasági bejelentését! Szuperinfó Hírek - Pénteken 12:45-kor rendkívüli gazdasági bejelentést tesz a Külgazdasági és Külügyminisztérium.
Szabics Imre a Mol Fehérvár új vezetőedzője Szuperinfó Hírek - A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Szabics Imre lesz a csapat új vezetőedzője. A korábbi 36-szoros magyar válogatott csatár április 1-jén áll munkába, segítőként Juhász Roland és Torghelle Sándor is csatlakozik a stábjához.
Fellendülhet a személyi kölcsönök piaca Szuperinfó Hírek - A gazdaság újraindulásával és a minősített fogyasztóbarát konstrukciók terjedésével ismét növekedésnek indulhat a személyi kölcsönök piaca is.
Szijjártó: Magyarország érdeke a Nyugat-Balkán európai integrációja (videó) Szuperinfó Hírek - Magyarország érdeke, hogy a Nyugat-Balkánon béke és stabilitás legyen, erre pedig a legkézenfekvőbb garanciát az európai integráció jelenti – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
Groteszk budapesti streetfotók kerültek elő ötven év után Szuperinfó Hírek - Péntektől láthatók a Fortepan digitális közösségi fotóarchívumban Kereki Sándornak, a Magyar Televízió későbbi operatőrének 1970-es években készült streetfotói, amelyeken többnyire groteszk jelenetek elevenednek meg a szocializmus Budapestjének mindennapjaiból.


Fizetett hirdetések

Márciusban érkezik az újabb 500 ezer kínai oltóanyag Magyarországra Szuperinfó Hírek - Szijjártó Péter a kínai kereskedelmi miniszterrel egyeztetett.
Újabb egészségipari beruházások indulnak több mint 5 milliárd forintból (videó) Szuperinfó Hírek - Pénteken három érintett cég támogatási szerződését írták alá.
Sok adósnak jól jött a válság Szuperinfó Hírek - A korábbinál jóval kevesebb pénzbehajtási eljárás indult 2020-ban.
Film készül a Csiky Gergely Színház Korai menyegző című előadásából Szuperinfó Hírek - A darabbal azonos című alkotás a teátrum, valamint a Blue Duck Arts együttműködésében jön létre.
Online koncertet ad Balázs János és Vigh Andrea Szuperinfó Hírek - A műsor összeállításához a közönség segítségét is kérik: a lemez anyagából mindenki választhat egy művet, és a legtöbb szavazatot kapó darabok fognak elhangozni az est műsorán.
Különleges sorozatot indít a Tünet Együttes Szuperinfó Hírek - A társulat különböző korszakaiból hét előadás lesz online megtekinthető.
KSH: nőtt a természetes fogyás az év első hónapjában Szuperinfó Hírek - Ezer lakosra 8,8 élveszületés és 15,6 halálozás jutott.
Szijjártó: erősíteni kell a magyar-török együttműködést (videó) Szuperinfó Hírek - Magyarország stratégiai szövetségese Törökországnak – mondta Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter.


Fizetett hirdetések

Az örökrangadón javíthat a Fradi Szuperinfó Hírek - A zöld-fehérek szerdán kiestek a Magyar Kupából.
A Szent István-teremből vitték a Szent Koronát az utolsó magyarországi királykoronázásra Szuperinfó Hírek - A Budavári Palota Szent István-terméből indult útjára a Szent Korona a Mátyás-templomba az utolsó magyar királykoronázáskor 1916 decemberében.
Vörös vírus pusztítását viszik színpadra Szuperinfó Hírek - Mi mindenre emlékezhetünk a kommunizmus Áldozatainak Emléknapján, mit tehetünk, hogy ellenálljunk a ma is terjedő vörös vírusnak, és miképpen lehet…
Várhatók még komoly nemzetközi mérkőzések Budapesten Szuperinfó Hírek - A Puskás Arénában rendezett mindhárom nemzetközi kupamérkőzésnek pozitív visszhangja volt és további budapesti meccsekre lehet számítani Sipos Jenő, a Magyar…

Cigicsikk a húsban – Újabb, koszos vágóhidat záratott be a Nébih (videó)

A központi vágóhídellenőrzés-sorozaton ismét súlyos higiéniai-, valamint élelmiszerbiztonsági jogsértéseket tártak fel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei egy Pest megyei egység vizsgálatakor. Az üzemben tapasztaltak miatt a hatóság azonnali hatállyal felfüggesztette a vágóhíd tevékenységét, valamint több mint 12 tonna jelöletlen, nem nyomon követhető élelmiszer tételt vont ki a forgalomból.