GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2020.12.04
Gödöllő 2020.12.04
«
...56789...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2021.02.26
Gödöllő 2021.02.26
Gödöllő 2021.02.19
Gödöllő 2021.02.19
Gödöllő 2021.02.12
Gödöllő 2021.02.12
12345...
»
A magyar banki tranzakciók 99 százaléka öt másodpercen belül célba ér Szuperinfó Hírek - A jegybank közlése szerint 150 millió banki tranzakció teljesült azonnal egy év alatt
Jelentős beruházással őrzi meg vezető pozícióját európai piacán az Autóflex-Knott Szuperinfó Hírek - Az utánfutók alkatrészeit gyártó Autóflex-Knott Kft. Kecskeméten modernizálja, az Amerikai Egyesült Államokban pedig megkezdi gyártási tevékenységét, a kormány mindkettőhöz támogatást nyújt – mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden Kecskeméten, sajtótájékoztatón.
Kisvárdán győzött a Puskás Akadémia Szuperinfó Hírek - A várdaiak sorozatban harmadik bajnoki találkozójukat veszítették el, míg a tabella második helyén álló felcsúti együttes idegenben egymás utáni negyedik sikerét aratta.
Folytatódik a Musical Neked Klub interaktív ismeretterjesztő sorozata Szuperinfó Hírek - Szerdán Cseke Péter és Nemcsák Károly színművész, színházigazgató a zenés darabok színpadra állításáról beszélget.
A pénzügyi tudatosságra hívja fel a figyelmet a PÉNZ7 Szuperinfó Hírek - A pénzügyi tudatosság fontosságára hívja fel a tanulók figyelmét a hétfőn indult PÉNZ7 pénzügyi és vállalkozói témahét – mondta a Pénzügyminisztérium (PM) pénzügyekért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
A magyar gazdaság biztosan támaszkodhat az autóiparra Szuperinfó Hírek - A magyar autóipar a világjárvány előtt is a magyar gazdaság gerincoszlopa volt, amelyre most is biztosan támaszkodhat.


Fizetett hirdetések

Csaknem 20 online koncertet kínál márciusban a Filharmónia Magyarország Szuperinfó Hírek - A közvetítések elérhetők a Filharmónia Magyarország Facebook, YouTube és Vimeo csatornáján, a koncertek megtekintése.
Szucsánszki: most mindent fel kell áldozni Szuperinfó Hírek - Szucsánszki Zita, az FTC irányítója szerint a magyar kézilabda számára rendkívül fontos, hogy a női válogatott kijusson az idénre halasztott…
Rekordot dönthetett februárban a lakáspiac a Duna House szerint Szuperinfó Hírek - Az idén januári, szintén kimagasló havi adatokat 30 százalékkal felülmúlja.
Varga Mihály: a magyar gazdaság ellenállóbb az uniós átlagnál Szuperinfó Hírek - A kormány nem megszorításokkal, hanem adócsökkentéssel, munkahelyteremtéssel, beruházás-ösztönzéssel kezeli a helyzetet.
A magyar export tavaly újra meghaladta a 100 milliárd eurót Szuperinfó Hírek - Annak ellenére, hogy Magyarország a világ országai között a lakosságszáma alapján a 94., mégis a 34. legnagyobb exportteljesítményt nyújtotta.
Alapításának 75. évfordulóját ünnepli a Marosvásárhelyi Tompa Miklós Társulat Szuperinfó Hírek - Háromnegyed évszázaddal ezelőtt, március 10-én tartotta első bemutatóját a társulat névadója által vezetett egykori Székely Színház.
A Wizz Air vezérigazgatója szerint az iparág 2024-25-re jut újra a 2019-es szintre Szuperinfó Hírek - A Wizz Air vezérigazgatója szerint az emberek mobilitási igénye vissza fogja állítani az utazási kedvet, de sokkal inkább bízik a hosszú távú talpra állásban, mint a rövid távúban, úgy véli, a légiközlekedési iparág talán 2024-25-re jut újra a 2019-es szintre.
Idén a határon túli múzeumok kerülnek fókuszba Szuperinfó Hírek - A magyar vonatkozású gyűjteménnyel rendelkező, határon túli múzeumokra és kiállítóhelyekre fókuszál idén a Mozaik Múzeumtúra – közölték a szervezők.


Fizetett hirdetések

A Puskásban lehet Gulácsiék Liverpool elleni visszavágója is Szuperinfó Hírek - Állítólag a Feyenoord rotterdami, valamint az Udinese udinei stadionját is megkeresték már az angolok.
Magyarországon 21 százalékkal nőhet az online divatüzletek forgalma Szuperinfó Hírek - A kereskedelmi láncok több ezer offline üzletet zártak be, és jelentős összegeket fektetnek e-kereskedelembe.
Válságban is jól megy a faktoring Szuperinfó Hírek - A nagyvállalatok ügyletei uralták 2020-ban a piacot.
Egy angliai templom utolsó vacsorát ábrázoló festményéről kiderült, hogy Tiziano festette Szuperinfó Hírek - Bebizonyosodni látszik, hogy Tiziano műhelyében készült egy brit templomban őrzött festmény. Ronald Moore művészettörténész az utolsó vacsorát ábrázoló alkotás egyik…

Nagy csatában továbbjutott Fucsovics

Fucsovics Márton éjszakába nyúló csatában bejutott a második fordulóba az 1,12 millió euró (403,5 millió forint) összdíjazású, rotterdami keménypályás férfi tenisztornán.