GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2020.08.14
Gödöllő 2020.08.14
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2020.09.11
Gödöllő 2020.09.11
Gödöllő 2020.09.18
Gödöllő 2020.09.18
Gödöllő 2020.09.04
Gödöllő 2020.09.04
12345...
»
Nem hozott meglepetést a verseny Szuperinfó Hírek - A favoritok begyűjtötték az aranyérmet a birkózók szombati országos bajnokságán, melyet a csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémia új arénájában, a KIMBA Sportcsarnokban rendeztek.
Az utcai veszekedés után Facebookon folytatja a szájkaratét Majka és Horváth Tomi Szuperinfó Hírek - Nem csillapodnak a kedélyek, a két jó barát most a Facebookon szólt be egymásnak.
Az ügyfeleknek és a bankoknak is előnyös a hitelmoratórium meghosszabbítása Szuperinfó Hírek - Azokon segít a szombaton bejelentett intézkedés, akiknek igazán szükségük lehet a fizetési halasztásra – véli Boros Imre közgazdász.
Jelentősen fejlődött a hazai baromfiágazat Szuperinfó Hírek - A baromfihús Magyarország harmadik legfontosabb exportcikkévé vált.
Benyovszky Móric-opera látható az Eiffel Műhelyházban Szuperinfó Hírek - Francois-Adrien Boieldieu (1775-1834) Benyovszky Móric, avagy a kamcsatkai száműzöttek című operájának részleteiből összeállított dalestet adnak elő 2020. szeptember 22-én az Eiffel Műhelyház Bánffy Miklós termében – közölte a Magyar Állami Operaház.
Liszt Fesztivált rendeznek Budapesten Szuperinfó Hírek - Liszt Fesztivált rendeznek Budapesten, a zeneszerző művei három koncerten szólalnak meg a Budapest Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban szeptember 26. és november 21. között.


Fizetett hirdetések

Erős hagyományokra épül a magyar agrárium Szuperinfó Hírek - Sok minden leállt az országban a járványhelyzet miatt, de azok, akik az ország mindennapi élelmét állítják elő, nem állhattak le…
Bobál alapemberré válna Portugáliában Szuperinfó Hírek - Bobál Gergely szeretne stabil játékos és vezéregyéniség lenni a portugál élvonalban újonc CD Nacional labdarúgócsapatánál, amelyhez idén nyáron igazolt.
Felolvasóestet és versmondó találkozót tartanak Baka István halálának 25. évfordulóján Szuperinfó Hírek - A szeptember 20-án tartandó közösségi felolvasóesten az író A kisfiú és vámpírok című, 1988-as kisregénye hangzik el a mű eredeti…
Augusztusban éves közel ötödével kevesebb autót helyeztek forgalomba az EU-ban Szuperinfó Hírek - Augusztusban közel ötödével, az év első nyolc hónapjában pedig közel harmadával csökkent az Európai Unióban forgalomba helyezett új autók száma…
Raktárkoncert a könnyűzenei ipar támogatására Szuperinfó Hírek - A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat, a Raktárkoncert felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-étől pedig bárki saját otthona kényelméből élvezheti a közel 200 koncert bármelyikét. A projekt egyik koordináló cégcsoportjának, a Lounge Groupnak köszönhetően, a közvetítések kezdetéig sem marad senki tartalom nélkül, a produkció honlapján és közösségi…
Novemberben kezd a Fradi női csapata a BL-ben Szuperinfó Hírek - A Ferencváros csapata novemberben kezdi meg szereplését a női labdarúgó Bajnokok Ligájában.
Egyeztetnek az alapkutatások támogatási rendszerének finomhangolásáról Szuperinfó Hírek - Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére még szeptemberben egyeztetések kezdődnek az innovációs tárca, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) vezetősége között az Országos Tudományos Kutatási Alapprogramokhoz (OTKA) köthető pályázatok bírálati folyamatáról – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombat reggel.
Műsorára tűzte a köztévé a Béres József életét bemutató játékfilmet Szuperinfó Hírek - A feltaláló című kétórás alkotást szeptember 20-án, vasárnap 21 óra után 10 perccel vetíti a Duna Televízió.


Fizetett hirdetések

Az ember tragédiájával és Kosztolányi-esttel ünnepelnek az erdélyi színházak Szuperinfó Hírek - A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata Az ember tragédiáját mutatja be diákoknak drámapedagógiai projekt keretében, míg a Csíki Játékszín…
Úgy tűnik, Dzsudzsák Balázs több mint 12 év elteltével visszatér a DVSC-hez Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Sport szerint fordulat állt be a labdarúgó ügyében, aki mégis az NB II.-ben éllovas Lokiban folytatja a pályafutását.
Szlovák válogatott játékossal erősített az FTC Szuperinfó Hírek - Róbert Mak személyében szlovák válogatott labdarúgót igazolt pénteken az OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros.