GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2021.04.02.
Gödöllő 2021.04.02.
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2021.04.16.
Gödöllő 2021.04.16.
Gödöllő 2021.04.09.
Gödöllő 2021.04.09.
Gödöllő 2021.04.09.
Gödöllő 2021.04.09.
12345...
»
Balázs János ad szólóestet szombaton Szuperinfó Hírek - A zongoraest koncepciója azt a romantikus hagyományt folytatja, amikor még a zongoristák és zeneszerzők előszeretettel improvizáltak.
Elkerülhetetlennek látják a hús drágulását szakértők Szuperinfó Hírek - A takarmányárak világszintű emelkedése nehéz helyzetbe hozta az állattartókat – mondták termelői szervezetek és agrárcégek képviselői.
Szijjártó Péter magyarországi beruházási megállapodásokat kötött Svájcban Szuperinfó Hírek - A három svájci vállalat részben bővíti magyarországi tevékenységüket, részben új beruházóként jelennek meg a magyar piacon.
A Nestlé összes csomagolóanyaga újrahasznosítható lesz Szuperinfó Hírek - A cég áprilistól korlátozott mennyiségben teszt jelleggel papíralapú változatban is piacra dobja a NESCAFÉ 3in1 Classic instant kávék csomagolását.
Gyenyisz Macujev online ad hangversenyt a Müpa Home sorozatban Szuperinfó Hírek - A virtuóz zongorista orosz zenészbarátaival e hónap elején Moszkvában rögzítette a koncertet.
Megjelent az internetes szolgáltatók kompenzációjáról szóló felhívás Szuperinfó Hírek - A kisebb szolgáltatók mától nyújthatnak be egyedi támogatási kérelmet kiesett bevételük kompenzációjára.


Fizetett hirdetések

Online rendezik meg a Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyt Szuperinfó Hírek - A verseny névadójának munkásságát érintő feladatok mellett a versenyzők az intézmény történetével kapcsolatos kérdésekre is számíthatnak.
Utolsó kvalifikációs versenyükre készülnek az asztaliteniszezők Szuperinfó Hírek - A hölgyek versenye magyar szempontból érdektelen, a férfiak versenyében pedig 36-an indulnak Portugáliában.
Az István, a király jótékonysági koncertjével támogatják Áder János alapítványát Szuperinfó Hírek - Szörényi Levente és Bródy János, valamint a Feke Pál által létrehozott társulat tagjai a teljes összeget a Regőczi István Alapítványnak…
A fagyok miatt várhatóan az idén is alig terem hazai barack Szuperinfó Hírek - A termelőknek esélyük sem volt a védekezésre a márciusi és az áprilisi fagyhullámok ellen, a károk jelentősek.
A bázeli eb-n zárul a tornászok olimpiai kvalifikációs sorozata Szuperinfó Hírek - A magyarok nemenként egy-egy-kvótában reménykedhetnek.
Készen állnak a magyar cégek a nyitásra Szuperinfó Hírek - Felgyorsította a hazai gazdaság szerkezetének átalakulását a koronavírus-járvány.
Emlékműsorral tiszteleg a Nemzeti Színház Törőcsik Mari előtt Szuperinfó Hírek - Az emlékestet Bérczes László rendezi, aki szoros kapcsolatban állt Törőcsik Marival, 2016-ban könyv is született beszélgetéseikből.
Ütemezett lépésekben indul újra a gazdaság Szuperinfó Hírek - A gyors kilábalás esélyét teremtik meg a növekedési lendületet támogató akcióterv lépései.


Fizetett hirdetések

A járványhelyzet alatt készült műveket mutat be a MANK Szuperinfó Hírek - A bemutatott művekben sok a közös, több munkában visszaköszönnek olyan emblematikus tárgyak, mint az arcmaszk vagy a gumikesztyű.
Meghalt Gruber Vilmos Szuperinfó Hírek - A magyar erőemelés legendás alakja hetvenkilenc éves volt.
33 milliárd forint támogatás érkezett a szarvasmarha- és juhtartókhoz Szuperinfó Hírek - Több mint 16 százalékkal nőtt a tejtermelés 2010 óta.
Feke Pál és Veréb Tamás lesz a Musical Neked Klub vendége Szuperinfó Hírek - Feke Pál és Veréb Tamás lesz szerdán este a Musical Neked Klub vendége; az online eseményen a színművészekkel Szente Vajk,…