GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2020.04.24
Gödöllő 2020.04.24

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2020.05.22
Gödöllő 2020.05.22
Gödöllő 2020.05.08
Gödöllő 2020.05.08
Gödöllő 2020.04.24
Gödöllő 2020.04.24
12345...
»
Újabb lépést tett a Fradi a bajnoki cím felé Szuperinfó Hírek - Az éllovas és címvédő 1-0-ra nyert az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójából elhalasztott, és szerdán bepótolt találkozón.
Magyarországnak most jó esélye van jól teljesíteni Szuperinfó Hírek - A bankszektor elemi érdeke, hogy maximálisan támogassa ügyfeleit, valamint a Magyar Nemzeti Bankot (MNB) és a kormányt annak érdekében, hogy a gazdaság működése mielőbb visszatérjen a normál kerékvágásba; Magyarországnak most jó esélye van jól teljesíteni – mondta Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség újonnan megválasztott elnöke az…
Aki megszámlálta az alvó szegeket Szuperinfó Hírek - 39 éve halt meg Pilinszky János.
Szombattól látogathatók a Várkapitányság szabadtéri programjai a budai Várban Szuperinfó Hírek - Szombattól látogathatók a Várkapitányság szabadtéri programjai a budai Várban. A szabadtéri, Az első bástya című régészeti kiállítás ingyenesen látható és újraindulnak a tematikus Budai Várséták is.
Such György maradt a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke Szuperinfó Hírek - A Székesfehérváron megtartott, 2020. évi rendes küldöttgyűlés tisztújításán óriási többséggel választották újra. A másik jelölt a korábbi válogatott kapus, Szuper Levente volt.
Visszaállnak a vezetési- és pihenőidők általános szabályai Szuperinfó Hírek - Magyarország más uniós tagállamokhoz hasonlóan több mint két hónapon át, március végétől május végéig biztosított átmeneti kivételeket a vezetési- és pihenőidő szabályok alól.


Fizetett hirdetések

Díjat nyert a közmédia egyik műsora Szuperinfó Hírek - Az M2 Petőfi TV KiberMa című tech magazinja hozta el Az Év Esportja Díj Médiatartalom és felület kategóriájának elismerését.
Elhunyt Jerger Krisztina művészettörténész Szuperinfó Hírek - Jerger Krisztina évtizedekig részt vett szinte valamennyi lengyel-magyar vonatkozású képzőművészeti esemény rendezésében, a varsói Magyar Kulturális Intézet helyettes vezetőjeként sokat…
Nyolc év után távozik Magyarországról a vb-ezüstérmes montenegrói vízilabdázó Szuperinfó Hírek - A 33 éves center a francia Strasbourg együttesénél folytatja pályafutását.
3000 milliárd forintos járványügyi alap szerepel a 2021-es büdzsében Szuperinfó Hírek - A jövő évi költségvetés egyik fő pillére a 3000 milliárd forintos egészségbiztosítási és járvány elleni védekezési alap, amely forrást nyújt…
Újra látogathatók Pompei romjai Szuperinfó Hírek - A szájmaszk viselete és a távolságtartás viszont kötelező.
Ismét a legkedveltebb befektetési helyszínek közé került Magyarország (videó) Szuperinfó Hírek - Sorozatban harmadszor választotta be Magyarországot a világ legkedveltebb befektetési helyszínei közé a Site Selection nevű amerikai szaklap és sorozatban harmadszor lett a magyar befektetési ügynökség a régió legjobb befektetési ügynöksége – közölte Menczer Tamás.
Az interneten publikálta új mesesorozatát J.K. Rowling Szuperinfó Hírek - Egy új, a Harry Potter-sorozattól teljesen független mesesorozattal jelentkezett kedden J.K. Rowling brit írónő, a The Ickabog című könyv első részlete máris elérhető az interneten, ahol ingyenesen lesz hozzáférhető az egész történet.
Teljesítette a kitűzött célokat, megszűnhet a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. Szuperinfó Hírek - A 2011-ben létrehozott Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET Zrt.) a kormány szándékának megfelelően jelentős segítséget nyújtott a szociálisan legrászorultabb hiteladósoknak, ők az elmúlt évben kedvezményes feltételekkel vissza is vásárolhatták korábbi otthonukat.


Fizetett hirdetések

Pályakezdési juttatás ütheti a végzős markát Szuperinfó Hírek - Nem szorulnak háttérbe a közismereti tantárgyak a szakképzésben sem, sőt matekból még többet is fognak tanulni a diákok, mint eddig.…
Új modellben működhet tovább a Színház-és Filmművészeti Egyetem Szuperinfó Hírek - Az Innovációs és Technológiai Minisztérium benyújtotta az Országgyűlés elé a Színház- és Filmművészeti Egyetem modellváltását szabályzó törvénytervezetet. Az intézményi átalakítás…
Tizenegyesekkel lett döntős a Honvéd Szuperinfó Hírek - A tavaly is döntős Budapest Honvéd ismét fináléba jutott a labdarúgó Magyar Kupában, miután a keddi visszavágón ugyancsak gól nélküli…
A fővárosnak is hozzá kell járulnia az államháztartás kiadásaihoz Szuperinfó Hírek - Budapest az egyik legjobb anyagi helyzetben lévő önkormányzat.