GODOLLO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Gödöllő 2022.01.14
Gödöllő 2022.01.14

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Gödöllő 2020.01.17
Gödöllő 2020.01.17
Godollo 2019.12.13
Godollo 2019.12.13
Godollo 2019.12.06
Godollo 2019.12.06

Naptár 2022

Naptár 2022
Elhunyt Csollány Szilveszter Szuperinfó Hírek - Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász 51 éves volt.
Elhunyt Kabdebó Lóránt irodalomtörténész Szuperinfó Hírek - 2021-ben a Magyar Érdemrend középkeresztje díjjal ismerték el munkásságát.
Így védhetők ki a téli munkavégzés veszélyei Szuperinfó Hírek - Az átlagosnál hidegebb időjárás miatt fokozottan ügyelni kell a biztonságos munkavégzésre.
Célszerű mielőbb nyilatkozni az szja-kedvezményekről Szuperinfó Hírek - Az adóelőleg-nyilatkozatot a dolgozó tölti ki és adja át munkáltatójának, kifizetőjének.
György Ádám a Zeneakadémián ad zongoraestet februárban Szuperinfó Hírek - A műsorban saját improvizációi, valamint Liszt Ferenc h-moll szonátája szerepel.
2022-ben az építőipar 5-6 százalékkal bővülhet Szuperinfó Hírek - Az építőipari cégek véleménye és a rendelésállomány alapján az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) 2022-ben is az ágazat növekedésére számít, ennek üteme várhatóan 5-6 százalékos lesz - közölte az ÉVOSZ hétfőn.


Fizetett hirdetések

Századvég: jelentősen javult a vállalati és a lakossági konjunktúraérzet Szuperinfó Hírek - Mind a lakosság, mind a vállalkozások körében javuló konjunktúraérzetet mért a Századvég Konjunktúrakutató januárban. A -100 és +100 közötti skálán…
2022-ben is öt országban lesz Virtuózok Szuperinfó Hírek - Február 10-ig várják a 19 éven aluli hangszeres zenészek jelentkezését a Virtuózok klasszikus zenei tévés tehetségkutató nyolcadik évadába.
Több ezer hektárral bővült az elmúlt években a hazai erdőállomány Szuperinfó Hírek - A fával borított területek növelése és a meglévő erdők megőrzése érdemben hozzájárul a klímaváltozás hatásainak mérsékléséhez.
Megnyílt a Magyar Nemzeti Levéltár új kiállítása Szuperinfó Hírek - A kiállítás a 2018-ban útjára indult European Digital Treasures című projekthez kapcsolódik.
Vidnyánszky Attila európai szinten elismert egyetemet tervez Szuperinfó Hírek - Átadták a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) XXI. századi kihívásoknak megfelelni képes könyvtárát, illetve bemutatták az egyetem szakmai folyóiratát, az Urániát.
Ősbemutatóval kezdődik a Danubia Zenekar sorozata a Zeneakadémián Szuperinfó Hírek - Az első hangversenyen Bach Die Kunst der Fuge című művét Tornyai Péter, Horváth Balázs és Balogh Máté teremti újjá a zenekar számára.
Nehezen vehető komolyan a hatalomra vágyó összefogás energetikai programja Szuperinfó Hírek - Hortay Olivér, a Századvég Gazdaságkutató energia- és klímapolitika üzletágának vezetője három részben boncolgatja, miért alaptalanok a baloldali politikusok állításai és ígéretei.
Átadták a Petőfi Zenei Díjakat Szuperinfó Hírek - A 4S Street lett az év zenekara, Köteles Leander az év férfi előadója, Deva pedig az év női előadója.


Fizetett hirdetések

Február 10-ig lehet jelentkezni a Virtuózok tehetségkutató versenyre Szuperinfó Hírek - A versenyen országonként egy győztest hirdetnek, de közönségdíjat és különdíjakat is kiosztanak.
Csaknem ezer elektromos rásegítésű teherszállító kerékpárra igényelhető támogatás Szuperinfó Hírek - A 400 millió forint keretösszegű pályázatból beszerezhető biciklik valós alternatívát jelentenek egy kisteherautóhoz képest.
Már több ezren foglaltak jegyet a Magyar Zene Háza programjaira Szuperinfó Hírek - Zenei beavató intézményként koncertekkel, interaktív kiállítással, zenei kreatív térrel és zenepedagógiai foglakozásokkal várja a közönséget vasárnaptól a Magyar Zene Háza.

Csökkent a turizmus szerepe a nemzetgazdaságban

A nemzetgazdaság bruttó kibocsátásán belül a turizmusra jellemző tevékenységek aránya a 2020. évi előzetes adatok szerint 5,1 százalékra esett vissza, míg a pandémia előtti évben, 2019-ben még 6,4 százalékkal járult hozzá az ágazat a GDP-hez – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legutóbbi, Turizmus-szatellitszámlák, 2019-2020 című kiadványából.